2019-06-16 04:36:38• hírek • Blikk.hu

Akcióra váltott a Kincsem sztárja

Petrik Andrea a Kincsem című filmben / Fotó: Facebook
Petrik Andrea a Kincsem című filmben / Fotó: Facebook

Petrik Andrea egy csapásra lett ismert a Kincsem női főszerepében, és három évvel a film forgatása után ismét közönségfilmben, a Pesti balhé címmel készülő akcióvígjátékban remekel. 

– Nem rajtam múlt, hogy ez eddig tartott. Nem mi adunk magunknak szerepet. A Pesti balhét például a rendező Lóth Balázsnak köszönhetem, aki már a forgatókönyv írása közben engem látott Alexa szerepében – mondta a Vasárnapi Blikknek a Vígszínház művésznője, aki hupikék tincsekkel és felrajzolt békatetoválással formálja meg a hippi beütésű környezetvédőt.
 

– Nem festettek bele a hajamba. Ami kék, az mind póthaj, de annyira jó a fodrász, hogy úgy tűnik, mintha a sajátom lenne.
 

A vajdasági származású tehetség farmerban és bakancsban vetette bele magát első akcióvígjátékába. 

– Sokat rohangáltunk és víz alatt is kúsztunk-másztunk, de kék-zöld foltokról nem tudok beszámolni, legalábbis eddig. Nagyon vigyáznak ránk. A veszélyesebb jelenetekben kaszkadőrök helyettesítenek – mondta Petrik Andrea, aki 2020 elején debütál az 500 millió forintból készülő produkció női főszerepében. 

 

– Számomra a Kincsem is akciófilm volt, hiszen a lovaglás gyakorlati kihívást jelentett, de a Pesti balhénál a poénoknak is ülni kell, ami az akciókkal együtt összetett feladat. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: